Puolan lippu

 

 

 

PUOLA

 

Lasten Krakova

 

Krakova on erittäin mukava lomakohde lapsiperheille. Perheet löytävät tästä historiallisesta kaupungista paljon mukavaa tekemistä.

 

Lapsiystävälliset ravintolat Krakovassa


Krakovassa on paljon perheille sopivia ravintoloita ja kahviloita, joissa lapset on otettu mukavsti huomioon. Tässä muutamia esimerkkejä perheen pienimmille ja vähän suuremmillekin sopivista kahvi- ja ruokapaikoista:

 

Ravintola Piri Piri - Restauracja Piri Piri

Osoite: ul. Na Błoniach 7

WWW: piri.krakow.pl

Ravintolassa on puutarhassa leikkipaikka lapsille (talviaikaan käytössä on lasten leikkinurkkaus ravintolan sisällä).

Ruoka on tasokasta ja maukasta; lasten menussa mausteita käytetään varovaisemmin, ja raaka-aineina on myös luomutuotteita, Hedelmät ja vihannekset tulevat sertifioiduilta viljelmiltä. Suosittelen lapsille esimerkiksi tomaattikeittoa (zupa pomidorowa), joka sisältää myös omatekoisia makaroneja.

Ravintolaan pääsee helposti myös lastenvaunujen kanssa.Kahvila Mamy Cafen sijainti

Kahvila Mamy Café

Osoite:  ul. Sławkowska 20

WWW: http://www.mamycafe.pl

Erittäin keskeisellä paikalla aivan keskustorin (Rynek Głowny) vieressä Sławkowska-kadulla sijaitseva mukava ja lämminhenkinen perhekahvila. Sekä ulkona että sisällä on pientä viihdykettä lapsille. Rauhallinen ja kodikas tunnelma. Kahvila on hieman piilossa sekavan porttikäytävän takana, joten oheisesta kuvasta voi varmistaa, että paikka löytyy!

Lapsille: Rodzinka Cafe - Nalle

Kahvila Rodzinka Cafe

Osoite:  ul. Floriańska 15

WWW: http://www.rodzinkacafe.pl/

Toinen erittäin keskeisellä paikalla aivan keskustorin (Rynek Głowny) vieressä sijaitseva lapsiystävällinen kahvila. Floriańska-kadulla sijaitsevassa kahvilassa on paljon leluja lapsille. Kahvilassa järjestetään myös erilaisia lapsia kiinnostavia tapahtumia, esim. työpajoja, joissa opetellaan vaikkapa muotolemaan ilmapalloja tai maalaamaan mukeja.